dijous, de juliol 31, 2008

parte de la diversión

Croacia_mapa Y que seria de los veranos sin esas quedadas delante del portatil con los amigos. Una guia de viaje para cada uno e intentando cuadrar los posibles itinerarios, del pais con el que soñamos. Sin la emoción de conocer lugares nuevos que esperan nuestra llegada. Que seria de estos dias sin el imaginar de las calles del imminente destino, el hablar de sus gente, el color de su cultura, el olor de su mar y el arte de su patrimonio?
No es acaso organizar el viaje parte de este? No empieza a ser parte de la diversión?
Pues gozad todos. Porque estoy deseando coger la maleta y largarme. Esta vez Croacia es la elegida. Dubrovnik, Split, Hvar, Korkula y Mostar. Hasta aqui puedo leer...

15 comentaris:

Eli ha dit...

Sigui on sigui... imaginari o real...
Pássat'ho be....

;-)

Rita ha dit...

Els viatges els gaudeixo abans, preparant-los, mentre els faig i quan ja sóc a casa. Em dedico a buscar coses que he vist, a llegir llibres relacionats amb els llocs, a vegades música també, en fi que me'ls faig durar força.

Un de molt semblant el vaig fer fa 4 anys i em va agradar força. La Costa Dàlmata és molt maca. La part antiga de Dubrovnik és molt bonica. I Mòstar em va impactar molt per les tombes que hi havia a l'entrada de la ciutat. Ja ens ho explicaràs.

Per cert que no vaig veure cap platja de sorra. Totes tenien pedres. Si hi penses anar, emporta't sabates de goma.

Que tinguis unes bones vacances i un molt bon viatge!

Sergi ha dit...

El viatge comença amb la planificació del mateix, i quan es fa entre amics, amb tothom dient la seva, acaba esdevenint una festa.

Clint ha dit...

Ostres! doncs per que no m'ha fet cas...que si no encara coincidiriem en algun paratge d'aquests! casumdena...que gaudeixis de totes les etapes del viatge! (però torna eh! jajaja)

Puji ha dit...

Mmmmmmmmmmmm! No hi he estat, però he vist fotos espectaculars!

Bon viatge!

Robertinhos ha dit...

i jo que encara no tinc decidit el destí!

disfruta

carmncitta ha dit...

el viaje empieza en cuanto decides donde ir, buscas guias, miras rutas...y luego está esa maravillosa espera....deseando que llegue el día X para disfrutar del sitio elegido :D

Uribetty ha dit...

Sens dubte promet aquest viatge ;)
Un petó.

Déjà vie ha dit...

eli, gracies maca i sera ben real. Per cert sempre tinc problemes per entrar a la tva pagina per aixo no et puc visitar.

rita, jo soc com tu ho gaudeixo abans, durant i despres. I es q per a mi viatjar és vida. La veritat es q d croacia voliem veure tantissimes coses q vam trigar dies en escollir la ruta pero finalment la tenim. K es el q mes et va agradar? alguna recomanació?

xexu, espero que a partir d l'auroport la festa no s'aturi. ;)

clint, (sempre em pilles no el q dic sino el q voldria dir) dius q no t'he fet cas?¿?¿ m'he perdut alguna cosa? tu tb vas por akellos lares?

puji, espera veure les meves!! :P

robertinhos, alguns paisos candidats?

carmncitta, esa es exactamente la sensación!!!

uribetty, ui tant!

Jo Mateixa ha dit...

Princesa....gaudeix d'aquestes vacances tant com puguis, que l'any serà durillu i ara es el moment de passar-ho millor encara!!!!!

Fes moltes fotos eh!!!!!

Petonets bonica!!!!

Striper ha dit...

Apa a pasar-ho molt bé !!!!! Hasta aqui puedo escribir.

Candela ha dit...

Quina bona pinta de viatge!!! tens rao, que xulo organitzar-ho tot!

zel ha dit...

Vull venir, sispli, quines ganes...M'han dit (una meva amiga hi va anar l'estiu passat) que és preciós, literalment per badar! Que disfrutis!

Anònim ha dit...

Ostres!!! quin viatge més xulo!!!! Quina envejaaaa!!! ;-) Disfruta-ho bonica!!

Déjà vie ha dit...

jo mateixa, a disfrutar-lo molt!!!

stripper, siiiiiiiiiii!!! vacancetes...

candela, tu no ets d'organitzar-ho tu?

zel segur que badoooooo molt.

cafeambllet, a gaudir del mar cristali.