dissabte, d’octubre 07, 2006

Ja puc dormir en cap de setmana!

kgb align=left Precintat el KGB per soroll i incompliment d’horaris
El Districte ha tancat durant tres mesos de manera cautelar la històrica sala KGB, al carrer Ca l’Alegre de Dalt, per incompliment d’horaris i sorolls al carrer, segons fonts municipals. El consistori assegura que la discoteca funciona com un after hour, mentre que el propietari fa al.lusió al pacte entre la sala i el Districte per un tancament palatí. La mesura cautelar va acompanyada d’una multa de 10.000 euros. Els veïns i veïnes de la zona ja havien mostrat en repetides ocasions les seves queixes per aldarulls i vòmits al carrer. Al tancament d’aquesta edició, el consistori encara no havia notificat la resolució adoptada al propietari de la sala, Lluís Llobet. Aquest s’ha mostrat sorprès per la notícia i ha manifestat el seu malestar per la filtració de la informació als mitjans de comunicació. A més, ha afegit que el tancament és “il.legal” i es tracta d’una “decisió política de període electoral”.
L'independent.

Ara ja puc dormir en cap de setmana, ja no camino a pas lleuger quan arribo tart a casa esquivant caps rapats, ni trepitjo empolles de xibeca llençades pel terre.Ara ja no em trobo 5 o 6 punks asseguts al portal de casa meva que sembla que molesto al passar. Ja no trobo vomitades pel mati, ni cotxes tunejats a les dues bandes del carrer a la nit. Ja no em desperten a les 7 del mati amb la musica del cotxe a tot volum, ni cal que vingui la policia per ninguna baralla. Quan durarà... no ho sé pro jo aprofitaré x dormir.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

ostres, doncs mira que he passat de dia per allà amb el cotxe i mai hagués pensat que la liaven tant. :S!

Bona nit doncs!

Guillem Mercadal ha dit...

Jo hi havia anat a veure els Flogging Molly un parell de cops, però no en tenia ni idea que eren així d'escandalosos. Tot i que, si et pares a pensar, ... Però bé, enhorabona.

carmncitta ha dit...

uffff, quin descans, no??
Jo visc a prop d'una zona de festa, i a les 5-6 del matí es posen sota el meu balcó amb la música, cridant, (tipics pelaos xD). A l'estiu amb les finestres obertes és insoportable, ara a l'hivern encara...

Vinga ara a somniar :P!

Petons!

Berenice ha dit...

jeje
veus com era veritat?
el que passa que una de les altres decisions polítiques en període electoral ha estat tancar la Paloma.. em penso que la reobren ja, es que sinó què fariem, sense el Rawal Launch? xD

petonets

Déjà vie ha dit...

xavi, doncs deu ni do! de vegades mes, de vegades menys pro en definitiva, sí, la liaven.

guillem, doncs sisi parat a pensar-hi, jeje.

carmncitta, a somiaaaaaaaaaaar!!

Kena xe, pro el tornaran a fer el rawal launch?

Alguien cualquiera ha dit...

Un dia em portareu al Rawal Launch aquest? xD

Joan Marc ha dit...

Quina sort!!! Ara pots dormir placidament fins a les tantes!! zz.

Déjà vie ha dit...

rinxolets, i tant! si mes jo t'avisaré quan ho tornin a fer.

Joan marc, jeje weno no son d dormir fins ls tantes, mes aviat tinc un rellotge intern quan m'apropo a les 8h d'estar dormint em deperto. Pro dormir placidament, si!!

bellosoli ha dit...

doncs aprofita! i esperem que puguis dormir tranquila durant molt de temps!

Berenice ha dit...

Rinxolets, i mar, demà hi ha Rawal Launch a LaPaloma, ja la han reobert, suposo. (sinó difícil q el féssin allà). comença, cm sempre, a les 8 de la tarda, i val 8€, amb consumició inclosa.

Déjà vie ha dit...

Bellosoli, i tant, jo bt ho espero!!


Kena Xe,dma... es avui, o dema, es q no se quan ho has possat. Molaria anar-hi. si et ve d gust digam algo...