dimarts, d’octubre 24, 2006

dvd session: RADIO FAVELA

Está sintonizando Rrrrrrrrrrrradio Favela
Esta pelicula , basada en hechos reales, narra la historia de 4 jovenes que sueñan hacer una radio para el pueblo, una radio que dispare palabras contra el sistema. Las favelas son chabolas apartadas del centro de las ciudades en Brasil y suelen tener una basta extensión. Son caldo de cultivo de traficantes y criminales, incluso se oye que la policia no se atreve a entrar en algunas.
favela Esta pandilla de amigos no quiere caer en la tentación de la pasta fácil y luchan por conseguir su sueño. Se ven los diferentes puntos de vista en cada uno de ellos, y que hace cada uno para tirar pa'alante. El pueblo se identifica en seguida con la radio, con su radio, la que habla de sus problemas y escucha su musica. Da una oportunidad a todos los habitantes de las Favelas de Belhorizonte.
Una peli muy recomendable. A mi personalmente me encantó!! Da esperanza, muestra la otra cara de la moneda y demuestra una vez mas, q si se lucha por lo q se quiere, se acaba consiguiendo. Radio Favela fue legalizada en el 2000.
radio

13 comentaris:

Alguien cualquiera ha dit...

No té res a veure (però res a veure, eh bitxito?), però això m'ha recordat a una peli, El Mundo de Wayne, on dos pavos fan un programa al soterrani de la casa d'un (Mike Myers). No té res a veure, però m'hi has fet recordar... Ahmm...

Per cert, Brasil està fatal, fatal, fatal... vaig veure un reportatge sobre la prostitució, i em vaig quedar atònit, quanta pobresa que hi ha al món!

carmncitta ha dit...

Ufff, m'agraden molts aquests tipus de pelis, t'apropen a una realitat, és una denúncia social i a sobre història real.

Déjà vie ha dit...

rinxolets, weno una miketa si k te a veure i no crec q baril estigui tan fatal com dius. S'ha d tenir molt en compte, maco, q Brasil es el pais mes gran de sudamerica i no es gens facil controlar una població tan elevada. D'altra banda crec q el seu problema no es tant la pobresa q hi ha, q si, q n'hi ha moltissima pro no es com a certs paisos d'africa, sino la diferencia de clases social. Hi ha un abisme entre rics i no pobres i com a molts paisos d'amica del sud la clase mitja no existeix. Ale m'he quedat a gust :P

Carmncitta, doncs llavors recomanada, jejee.

Chasky ha dit...

Me la apunto porque tiene muy buena pinta.

Joan Marc ha dit...

Deu ser una d'aquelles pelis que et fa pensar, que no et deixa indiferent. Si puc l'aniré a veure (encara he d'anar a veure la de la caputxeta vermella ^^)

Déjà vie ha dit...

chasky, mu bien apuntatela bien apuntadita!!
Joan marc, doncs si tens raó, encara q si no la busques al videoclub nose si la trobaras.

Alguien cualquiera ha dit...

T'has quedat a gust eh? jejeje! Tens tota la raó, hi ha molta desigualtat social a Brasil... molta! Però és un país que m'atrau molt... perquè no hi anem un dia, bitxet? jajajaja!
Kissos ;)

Déjà vie ha dit...

jajajaja i tant x mi quant vulguis jo he estat a la zona dl nord-est, al Natal. Pero es tant gran q encara em kda molt per descubrir.
bsitus

Alguien cualquiera ha dit...

Doncs au, quan agafi vacances de la uni, i ens hi anem, jajajaja! A veure si escrius més dona! jajaja!

Déjà vie ha dit...

jajajjaa ostia q rapid!!! jajajaja
oks oks intentare scriure mes...

Alguien cualquiera ha dit...

més et val... :P

Berenice ha dit...

jejeje
bueno, veig que ja has acabat amb les tres pelis que et vai passar.. si trobo la resta, ja te'n passaré més.. no sé pas on les he fotut.. :o

Déjà vie ha dit...

kena xe, po zi te les torno aviat. Molt xules!