dimarts, d’octubre 17, 2006

vacances sobre 4 rodes

I mai millor dit pq ens vam tragar una de carreteres...

Trajecte Barcelona-Puigcerdà durada 4h i pico, passant per viladecans i perduts a l'alçada de Manresa. Era Manresa, no??
4 noies d'entre 21 i 25 anys sobre un ford mondeo destí desconecting people.
Al arribar vam trigar en trobar la casa vora una hora i pico, no fos q la cosa anes massa rapid. Entre mig ens vam trobar un home (i es q ens hem vam trobar pocs)que ens va demanar qué buscavem. Al dir-li el nom del carrer va estar una estona pensant i despres va dir...un moment no marxeu. Jo vaig creure que aniria a preguntar-li a la seva dona si sabia on era, q collons! el tio va començar a trucar x l'interfono a tots els pisos q hi havia x allà aprop si sabien on era al carrer. A mi, sincerament, si em truquen a ls 9.30 de la nit preguntant na mica entr crits i sense cap mena d'explicació on és la Baixada de Puigbó l'engego a pastar fang. I bé ens vam acabar espabilant! La cosa tenia un grau mes d dificultat pq no sabiem quin aspecte extern i quines condicions estaria la casa q va resultar estar impecable.
carcassonne
L'endemà ens llevem a les 7h del mati, UN FESTIU, per anar a carcassonne que en teoria està a 3 hores d'on som. Les coses no podien ser tan senzilles, ja que ens haviem mirat i remirat les carreteres q haviem d'agafar i haviem promes no perdrens.
Al arribar als túnels tatatachan estan tancats per obres. Xinoxano puja el port de montanya i tooooornal a baixar!!
Arribem a carcassonne i molt xulo, volem entrar al castell i fer una visita guiada en castellà però resulta que no han calculat q hi haurien tants espanyols a la cité i els grups estàn plens. Com a sucedani ens ofereixen fer el recorregut en francés gratis per poder tenir accés a les muralles i a la vista panoramica. Al principi escoltava pero despres em vaig cansar. De les fotos q vaig fer hi han poquers de salvables pero be...
Vam fer el port de nit, pobre la nostra conductora!!!
Tornada cap a casa i a dormir q stem totes fetes caldo.

Ens llevem suuuuuuuuuuper tart, a les 8h en DISSABTE, amb la calma fem un vol pel pople i gaudim de la vista i de l'estany mentre ens prenem un bon café amb llet.
paissatge
Despres de dinar un pollastre a l'ast i moooooltes patates marxem a visitar llivia. Molt xulo x cert on hi ha un museu-farmacia, la primera d'europa que em va encantar. ( posare les fotos ms endavant quan menys us ho penseu :P)Tb veiem el que diu ser un castell que mes aviat sembla una torre i una esglesia inmensa.
Com q despres de l'excursió d'ahir aixó se'ns queda curt anem a Llo a uns bains termals. mmmmmm! q be si estava a la piscina d'aigua calenta entre mig de les muntanyes pro en un moment ens trobem envoltades d'un grup de jugadors de rudbi. Ala! a veure qui el guapo q surt de la piscina ara!!
La historia va acabar be i el viatge de tornada va durar 3h i pq vam para a viladecans. La diferencia amb el de la anada? 2 conductores, moltes hores a la carretera en 3 dies, mes canya i cohesió d'indicacions.
puigmal

13 comentaris:

carmncitta ha dit...

uauuu em quedo amb la imatge de l'estany, preciòs!
umm I també amb els banys termals envoltada de jugadors, jajajaja!
Ja he vist que t'ho has passat molt bé :D!

molts petons!!

Joan Marc ha dit...

Ostres! Quin viatget més rebonic!! Pujar a un castell envoltat de bosc... un estany tranquil amb arbres al fons... banys termals... ooOOooHHhh!!! El paradís!

Anònim ha dit...

Ei, això d q ns vam perdre per nar a Puigcerdà no ho hauries d'haver explicat, je je je, qda molt malament!!.Weno, q jo tb m'ho vaig passar molt b, i el més important, q s pot tornar a repetir!!!!!!!

Un petó d la q conduia

Déjà vie ha dit...

carmncitta, jeje ja veig q lo dls jugador d rudbi t'ha molat, eh:P weno i d la vista q hi havia q dir... molt maca!

Joan marc, doncs si molt rebonic, ejeje.

eis condutora de primera!!! com anem?
t'anava a enviar un mail explicant q ja havia pnjat un post pro sns fotos d naltros, x si d cas... xo si vols podem fr un altre al pikipunt mes dtallat. si vols digals-hi a la sandra i la nieves q segur q els hi fara gracia llegir-ho.

ah! i aixo d repetir-ho et pren la paraula, eh
muakis

Anònim ha dit...

ostres, i a quina agència de viatges dius que s'ha d'anar ;)?

Alguien cualquiera ha dit...

Ei, en rinxolets diu que al proper viatge, que si apunta! Carcassonne, Llívia... que maco tot...

Ara... què és això de que llevar-se a les 8 és "suuuuuuuuuuper tart" (ja sé que anava amb ironia)? A mi no em feu llevar a aquestes hores eh? jajajajaja!

Kissets!

Déjà vie ha dit...

rinxolets, jajaja ja veig q tu t'apuntes a un bombardeig pro nosaltres l'alcohol quasi no el vam tastar. Weno no per falta d gnaes pro kuan arribavem tavem mes mortes, jajaja be l'ultim dia una cerveceta si q va caure. No pas jo q no m'agrada :P

bellosoli ha dit...

ei! quin viatget, eh? en veure la foto del castell he pensat: calla, que no sigui aquesta la casa on dormíen... però es veu que no... a mi em truquen per l'intèrfon ben d'hora per preguntar-me on està tal carrer i el mato!!!

Déjà vie ha dit...

Bellosoli, sisi un viatget xulo. La xe em va dir el mateix d lo dl castell, la foto stara mal colocada.
Penso iwal q tu amb lo dl intefono, q loco l'home akell. Pro ens vam fer unes "rises".

Anònim ha dit...

EEiii!!!
Molt maques les fotos del viatge, la del estany, amb el petit anec es molt graciosa.
Enacara que el més divertit, es l´anecdote de quan veu arribar, emb el senyor despertant a tot el poble jajaja
Que més es pot demanar a la piscina d´aigues termals ;) MIra que bé!!!

Adeuuu!!!

(Felicitats!!!)

Déjà vie ha dit...

argonauta, hola nose ben be qui ets encara q tinc alguna sosopita. Gracies x lo d ls fotos i si va sr divertida aksta anecdota.

Anònim ha dit...

eiiiii, s q m'he tornat a llegir l'article, i t'haig d dir q m'ha encantat això del final, lo d la cohesió d'indicacions!!, no ho podries haver expressat millor.
I res, això dl dstí dsconecting people, tb molt b, i d fet s l q vam fer..., s q avui he mirat les fotos, i joooops, jo vull tornar!!!!

Moltes gracies per venir, i m'ho vaig passar molt b

dew

P.D: spero q ho llegeixis, pq soc conscient q t'ho he posat molt tard.

Berta

Déjà vie ha dit...

jajajaja q wapa bertaaaaaaaaa!!
jo tb m'ho vaig passar molt b i aixó s'ha d repetir calr q si.
3 hurres x la conductora.
HURRA HURRA HURRA :P