dimecres, d’octubre 04, 2006

15, de T de teatre

t d teatre

Aquest diumenge vaig anar a veure les T de teatre en el seu nou espectacle, 15. Jo ja fa temps que les segueixo, encara que s'han fet mes conegudes desde de fa un parell d'anys amb la serie de televisió Jet Lag, de TV3.
Pels que no les coneixeu, son un grup format integrament per dones: Mamen Duch, Marta Pérez, Míriam Iscla, Carme Pla i Àgata Roca. Rosa Gàmiz, havia format de la companyia però va voler fer carrera en sol·litari; ara podem tornar a veurela amb les T pq substitueix la Marta Pérez, q esta superembarassadíssima.
Fan un tipus de teatre, dinamic, divertid i àcid, sempre amb esquetxos, el que fa que no puguis aburrirte. Es piquen amb els homes, ridiculitzen les dones i se'n enriuen de les paranoïes i manies que tots acabem tenint.

t215 celebra el quinzè aniversari de la trajectòria de la companyia fent els millors esquetxos de les obres q han fet fins ara.
Podeu pensar que les obres poden ser moltes pro el cert es que en 15 anys nomes han fet 4 obres: Petits contes misògins, Homes!, Criatures i Això no és vida!, dels cuals havia vist les 2 últimes.

Si us agrada aquest tipus de teatre, val la pena veure-les i passar una bona estona sense parar de riure.

7 comentaris:

carmncitta ha dit...

ostres jo las conec pel jet lag, m'agradava molt aquesta serie.

Doncs, miraré d'anar-hi perquè m'agradava molt aquest tipus de teatre.

Per cert, a quin teatre ho fan?

petons!!

Ah una cosa, allò de trobar-nos a les festes del pilar seria tota una coincidència ehhh jajaja, amb la quantitat de gent que hi va!!

Petons II!! xDD

Anònim ha dit...

La veritat és que no hi he anat mai a veure-les al teatre, però a l'institut em van fer llegri criatures i em va encantar.
M'hauria d'anima a anar al teatre.

Déjà vie ha dit...

carmncitta, ho fan al teatre poliorama de Barcelona però solen fer gires.
Lo d les fests ja m'ho imagino, era borma...

saforenc, Criatures per mi es la millor, super divertida. Vinga anima't, t'ho passaras b!

Joan Marc ha dit...

UooooooO!! Quina passadaa! Jo em tragava toots els capítols de Jet Lag (remarco especialment el capítol es clar)!! Et deus fuma uns farts de riure!! A veure si la fan a prop de casa aviat!
De les obres que has dit, jo vaig veure un tros de l'obra Criatures, que la van representar un grup de l'institut, i vaig riure moolt!

Déjà vie ha dit...

Joan marc, la veritat es q si q rius molt i la veritat es q s'agraeix (soc una espectadora na mica dificil). D'on ets tu? no deuries ser del mateix institut q en saforenc? :P
ptunitus

carmncitta ha dit...

Poliorama! haig d'anar, gràcies!

Anònim ha dit...

ostres, jo mai em perdia un capítol de jetlag. Reia sol.

per cert, saforenc, no esperava trobarte aqui, ..., quan vulguis pillem les entrades i anem :P!.