dilluns, de novembre 01, 2010

Compartir pis


La nit era fosca i l'alcohol abundant. No hi havia persona sense disfressa a la festa, fins hi tot ni havia alguna que feia por. La va estirar fort de la mà fins la cuina, allà la besà. Ella va intenta fer veure que res no passava, amb la jaqueta a mig posar va marxar amb uns quants no(s) de per mig. La resta erem fora, al pati ple d'espelmes, entre rialles i musica de fons es movia la conversa. L'ambient de fora era més agradable al meu parer, dins la festa anava forta. Ell va seure al costat d'una altre ella, a l'escala que baixa a la terrassa. A l'estona tots dos van desapareixer, ningú estava pendent d'ells. Més tart ELLA va entrar dins de casa, me la vaig creuar i li vaig dir si ELL ja no era a casa. Ni a l'habitació?, em va preguntar, no ho sé li vaig respondre i vaig mirar cap a la porta tancada de color blanc.
A l'estona es van sentir plors, corredisses i ell sense samarreta.

Una quant comparteix pis...mai s'aborreix.

13 comentaris:

Sergi ha dit...

Això perquè vosaltres sou molt marxosos. Suposo que també es pot compartir i viure una vida tranquil·la, sense ensurts ni situacions estranyes. Jo em sembla que ho vaig fer en el seu moment. Però quina 'ella' eres tu?

Candela ha dit...

Déjà, :) què bé que has tornat...

Joana ha dit...

Vaig una mica perduda però ja em situaré. Ens explicaràs més cosetes?
Tot bé wapa espero que tu també :)

estrip ha dit...

una castanyada eh!

Vinz ha dit...

però quin feeling la nit de halloween!

m'ho diràs a mi, que no s'avorreix jaja! ;)

zel ha dit...

Nena, una tornada mogudeta, eh?

Benvinguda altra vegada!

Robertinhos ha dit...

Coi, ja ens explicaràs com va aquesta nova aventura.

Felicitats pel nou piset. I compte amb els veïns! Sobretot amb aquell pesat que viu a dalt! jejeje

Home Ocell ha dit...

Òndia quin desencís el d'ELLA !! De que anaves disfressada tu ? Hi havia un Wally ¿?

rits ha dit...

a les festes hi ha lloc per a cada història!
bentornada!!!!

DooMMasteR ha dit...

Quina festa més mogudeta! ;-)

Déjà vie ha dit...

xexu, jo era d'akelles que era fora, al pati, ple d'espelmes, entre rialles i musica de fons es movia la conversa. Es clar q es pot estar tranqui es com estem tooooooooooota la resta d dies. ;) (deu ser q m'he deixat portar x akella premisa q el morbo vende). XDD

Candela, i tu? has marxat?

Joana, jo molt be, per variar, en epoca de canvi(s), i sí, ens trobarem de nou.

estrip, tu no en fas?

vinz, uuuuuuuuuuuuuuh, q vols explicar-nos alguna coseta??

zel, gracies preciosa!

Robertinhos, amb akell veí de dalt, quan pugui li faig una visiteta a per sal. :P

ocell, wally?????? aixo ho has d'explicar pq o stic molt desentrenada d bromes blogueres o no capisco un cazzo (ups!).
Els d casa erem la familia Adams, a veure si endivines qui em va tocar ser...

rits, potsr s la gracia d les festes. ;)

DooMMaster, pozi se lio una...pro finalment sembla q final..."feliç"

BACCD ha dit...

Ostres, Déjà,, quant de temps! Pis comartit? Ostres, ara sí que deus tenir gresca!

Un petonàs!

Maria ha dit...

Gracias por esta hermosa publicación y realmente ha estado haciendo grandes cosas con su blog. ¿Alguien aquí sabía que los científicos médicos han descubierto una nueva forma de combatir el sida del VIH usando a un hombre llamado dr itua? Mi nombre es María Lucía de California. Vi un comentario en blogs positivos y me encantaría contarles a todos cómo mi estado cambia a negativo y me curé, y ahora soy un testigo vivo de eso y creo que es una pena para mí si No comparto esta hermosa historia con otras personas infectadas con este virus mortal. el vih ha estado presente en mi familia, perdí a ambos padres a causa del vih. y es tanto el dolor que no he podido superar. Como todos sabemos, médicamente no hay solución para esto... y los medicamentos son muy caros... así que alguien me presentó a un médico de hierbas en África, tenía un trabajo que ejecutar allí, así que me tomé el tiempo para ver cómo estaba. él todas mis pruebas y resultados. Yo ya estaba desorganizado con el vih y ya me estaba pasando factura..
Había gastado miles de dólares, así que decidí probarlo. Aunque no creía en ello, ¿solo lo intentaba por frustración? y después de 14 días me dijo que me hiciera un examen médico. y no vas a creer que 5 medicos diferentes confirmaron que soy negativo..fue como un sueño, nunca crei que el vih tuviera cura..ahora soy negativo, soy un testigo vivo..no se como gracias a este hombre? Solo quiero ayudar a los demás en todo lo que pueda. Me uní a muchos foros y publiqué estos testimonios y muchas personas enviaron correos electrónicos y llamaron a este hombre por teléfono y después de 14 días todos confirmaron que eran negativos. Las noticias de la BBC lo tomaron en vivo y todos lo vieron y ahora está en los periódicos y revistas que existe una cura a base de hierbas para el VIH y todo con la ayuda de este hombre, si desea tomarlo o no. Dios sabe que hice lo mejor que pude . Aproximadamente 28 personas han sido negativas confirmadas a través de la cura herbal de dritua y me envían correos para agradecerme después de que han sido confirmados negativos, este hombre es real... no pierdas esta oportunidad, el vih es un virus mortal. deshacerse de él ahora. si hay alguien que tiene un problema similar y todavía está buscando una salida, su correo electrónico sigue siendo drituaherbalcenter@gmail.com o llámelo o envíele un whatsapp al +2348149277967 doctor itua también puede curar la siguiente enfermedad:- vih/sida, herpes, cáncer, als,hepatitis b,diabetes o visite su tienda de hierbas https://drituaherbalcenter.com/shop/
gracias moderadores