divendres, d’agost 18, 2006

Festes de Gracia

boletes

Com cada any les festes de gracia son un classic de l'estiu. Concerts, tallers, ballaruca i xerinola. Els carrers guanyadors no son cap sorpresa, deixo una foto del 2on premi, el carrer Joan Blanques "Viatge a Itaca".
Gaudiu de la festa!

9 comentaris:

carmncitta ha dit...

Quina passada!:D

Anònim ha dit...

Avui llegia a La Vanguardia que, a part del que has dit, les festes e gràcia provoquen, un altre cop, incivisme.

Algun dia s'acabarà?

kiwi ha dit...

osti, em van molar un munt les boles aquestes de porex de joan blanques.
Ja sé que la gent es qeuixa de la falta d'originalitat [pq sempre fan coses 'etèrees'] però jo fa 3 anys que veig joan blanques i sempre m'ha agradat

qui va guanyar?

Déjà vie ha dit...

Carmncitta, t'agrada la foto? el carrer o que es una passada? jeje

Inewmon, per desgracia la festa va molt lligada, per algunes persones, a alcol i altres substancies (:P)el que fa hi acabin havent aldarulls. Pel que jo sé, de totes maneres, son incidents bastant menys important que altres anys.

Salva, son xules les boles, eh? sisi la veritat es que sempre es abstracte joan blanques, pero tb es artístic i visualment molt estetic que costa lo seu. Crec que el primer premi ha sigut per Verdi ( els aliens, l'has vist?) i el segon Joan Blanques.

nimue ha dit...

jo no les he viscut de massa prop aquest any però sembla ser que no han hagut tants incidents, no?
millor!

Déjà vie ha dit...

nimue, jo aquest any, si que les he viscut força les festes. Com pot ser una gracienca que no hi sigui a les seves festes, jeje.
no, no hi hagut tants incidents tb en part pq s'han pres moltes mesures x no repetir el d anys passats.

Anònim ha dit...

a mi el joan blanques es el que mes em va agradar de llarg

Déjà vie ha dit...

roger, a mi tb. Per cert he entrat a la tva pag i les teves fotos son molt xules pro no lespuc comentar pq no soc de la international comunity of parleurs de langues modernes y otras. jeje
es q m'he fet un cacao. ;)

Anònim ha dit...

hi ha menos alderulls per que hi ha menos gent ja que la gent esta cansada de que a les 3 de la nit vinguin els zipayos a fotra fora a la gent del barri, jo treballo fins les 2:30 i cuant surto a trovarme amb els amics hem foten fora¡¡¡ bueno ho intenten nomes, perke a les 6 es menjen algun ampolla de vidre al cap¡¡ fa 10 anys no teniem alderulls i estavem fins les 7 , 8 del mati tot el barri ple de gent sense esbaralles...pero va arrivar la llei del tripartit amb la seva represio¡¡ visca frança¡¡ visca euskadi¡¡ ells si saben ajuntarse contra els k ens treuen la vida poc apoc.